Reserveren

Wil je werken?

Het Ambachtshuis biedt zelfstandige consulenten, vrije beroepen en ondernemers een deelkantoor voor coaching, consultancy en workshops. Het is die ene werkplek waar je professionaliteit aandacht krijgt én waar je zelf als mens telt; inclusief onze huiselijke sfeer, uitstekende koffie, gezellige tuinkamer én de kans om gewoon met je fiets binnen te rijden tot aan onze keukendeur – excuseer: jóuw keukendeur.

Wil je samenwerken?

Zoek je een plek om te brainstormen of met jouw team een nieuwe strategie te ontwikkelen. Het Ambachtshuis zal jou inspireren en een productieve dag garanderen. Je kan in de tuin- en voorkamer discussiëren, in de kamers op de eerste verdieping uitbreken en uitblazen in de tuin. ’s Middag voorzien we een fijne lunch, met dulci….wat dacht je …. en de avondzon maakt de barbecue in te tuin onvergetelijk.

Mensen ontmoeten?

Wat als een werkplek ook een ontmoetingsplek kan zijn? Wat als kantooruren ook met een “2” mogen beginnen en je dan samen rond een piano zit in plaats van aan een vergadertafel? Netwerken mag ongedwongen, los en leuk zijn met een groep mensen die jou zowel professioneel als privé veel positieve energie geven. Dat netwerk vind je in het Ambachtshuis in Hasselt.

Vraag hier je reservatie aan


Scroll to Top