Onze waarden

Wat als een kantoor een warme, huiselijke sfeer zou hebben waar je je meteen thuis voelt? Het Ambachtshuis is die ene werkplek waar je
professionaliteit aandacht krijgt én waar je zelf als mens telt. Daarvoor betaal je een vaste prijs per dagdeel inclusief onze huiselijke sfeer, uitstekende koffie, gezellige tuinkamer én de kans om gewoon met je fiets binnen te rijden tot aan onze keukendeur – excuseer: jóuw keukendeur. Want dit werkhuis is vooral een deel van jouw onderneming en we hopen dat je jezelf engageert om ook jouw stempel te drukken op de beleving van het Ambachtshuis.

Zoals we al zeiden, zijn het niet de ruimtes die tellen maar de ondernemers die erin werken. Zo’n plek moet het worden. Wat als een werkplek ook een ontmoetingsplek kan zijn? Wat als kantooruren ook met een “2” mogen beginnen en je dan samen rond een piano zit in plaats van aan een vergadertafel? Netwerken mag ongedwongen, los en leuk zijn met een groep mensen die jou zowel professioneel als privé veel positieve energie geven.

Dat netwerk vind je in het Ambachtshuis in Hasselt.

"Waarom moet zakendoen zo zakelijk zijn?"

"Flexibele deelkantoren creëren voor vrije beroepen en ondernemers."

"Espressomachines zijn netwerkapparaten."

Scroll to Top